Tantra gemengde groep

BeZinnen en BeMinnen

Wij hebben uitgebreid mogen ervaren dat een relatie hebben niet iets is wat vanzelf gaat. Je groeit aan en met elkaar, soms tegen wil en dank. Het kan voelen als helemaal thuis komen om na verloop van tijd je grootste twijfels en emoties naar boven te brengen. Het kan bruisen en ook weer zo vast draaien dat de vitaliteit weg ebt.

Het volgen van tantratrainingen heeft onze perceptie van relaties en een liefdesrelatie hebben in een heel  nieuw daglicht gezet en we voelen er ons beide door verrijkt.
Inmiddels zijn wij zover om het geluk en de liefde die wij hierdoor ervaren te delen.

Tantra: Het contactvol ‘zijn’ met jezelf en met elkaar staat voor op. Het biedt een meditatieve, speelse en diepgaande wijze om elkaar te ontmoeten en je relatie(s) te voeden. Het uitgangspunt is nieuwsgierigheid naar alle aspecten van het leven en dat onderzoek maakt je leven rijker en voller en verdiept je relaties. Liefde, verlangens, frustratie, seksualiteit, vreugde , geraaktheid, macht, het zijn allen poorten naar een vervuld leven. Het is een volmondig JA zeggen en onderzoeken naar dat wat er in je beweegt.

Het programma

  • Adem : Wat gaat er stromen in de zachte kracht van Ademwerk? Wanneer je adem vrij is kun je dieper contact maken met jezelf en de realiteit om je heen. In intiem contact is verbonden adem een krachtig voertuig voor de energie. Hiermee gaan we spelen, onderzoeken en liefhebben! Als we gaan liefhebben/vrijen kunnen er allerlei beelden en aaname’s in de weg zitten, bewust ademen houdt je in het lichaam in het nu en het contact!
  • Contact en intimiteit: Tantra benadrukt dat alles wat je zoekt in jezelf te vinden is. Dit bevrijdt je van de misvatting dat de sleutel tot vervulling bij de ander ligt. Dit betekent echter niet dat we je aanmoedigen om je terug te trekken uit het contact of uit de wereld. Juist in de ontmoeting met de ander(en) kunnen we ongelooflijk veel ervaren en leren over onszelf. We zullen werken met seksuele energie en hoe die in het contact kan stoppen of stromen.
  • Tantrische rituelen : een ritueel is een vorm die je kan helpen meer aanwezigheid en bewustzijn te brengen in de handelingen die je doet. Mindfull en in contact met de ander geeft een ritueel je de mogelijkheid je liefde te delen, te vieren en de schoonheid van het leven ten diepste te ervaren samen. De dans tussen aanraken en raakbaar zijn, balsem voor de ziel.

Wil je op de hoogte gehouden worden dan kan je mailen naar   info@deopenruimte.nl of 036 – 546 588 43