Yoga Flow

In de Yoga-flow werken we aan souplesse en doorstroming van energie in ons lichaam. We ontwikkelen ons (lichaams)bewustzijn door in iedere houding de tijd te nemen om te voelen wat we met onze adem en aandacht doen.

Er zijn vele yoga vormen ,in deze les word er een combinatie gemaakt waar we inspanning en ontspanning afwisselen. Elke les start met een lichaamswerk-warming up. Het verruimen van het bewustzijn door focus en intentie is een belangrijke onderdeel. In iedere les krijgt een bepaald lichaamsdeel extra aandacht. Er zijn staande, zittende en liggende oefeningen.Daarnaast werken we aan balans en oefeningen die in elkaar overvloeien. (dynamische yoga of yogaflow).
Het streven is om te ontspannen in het verkennen van onze (fysieke) grenzen. Dit helpt je in het dagelijkse leven ruimte te blijven ervaren onder stress situaties.
De lessen worden rustig opgebouwd en er worden diverse opties gegeven zodat je binnen je eigen niveau kunt werken. We sluiten af met een totale ontspanning en/of een meditatie. Sommige gedeeltes van de les werken we met muziek.

Wanneer Woensdag van 19.15 – 20.45. Anderhalf uur les!
Data Januari  9, 16, 23, 30
Februari   27
Maart  13, 27
April  10, 17
Mei  22
Juni  5, 19
Kosten 132 euro voor de hele serie. Strippenkaart mogelijk!

Deze les wordt gegeven door Martina Gijsbers en is voor zowel mannen als vrouwen

Bel voor meer informatie of opgave naar Martina Gijsbers 036 5465883 of mail info@deopenruimte.nl
Deze les kun je ook volgen als je een strippenkaart hebt van de Vrouwenvallei.

Inschrijven