Massagecursus vanaf 25 oktober

Wil je leren moeiteloos te kunnen masseren?

Op donderdagavond 25 oktober start in de Open Ruimte de basis-massage cursus met Rebalancing technieken. In 10 lessen leer je om vanuit ontspanning en met vaardige handen aan te raken. Hierbij worden technieken uit Rebalancing gebruikt. Het is een fysieke, langzame en aandachtige massage, die veel aandacht schenkt aan de manier van aanraken. op deze manier helpt het je om bewust te worden van je vermogen om te ontspannen. En in een ontspannen lichaam kunnen je gedachten ook ontspannen.
Je leert niet alleen zachte vormen maar ook diep in de spieren en weefsels te masseren. Daarnaast leer je om de gewrichten te ontspannen.

De kwaliteit van deze massage zit in de handgrepen en in de accepterende manier van aanraken.
De cursus is zowel bedoeld voor beginners als voor mensen die al ervaring met het geven van massage hebben.
De cursus is ook heel geschikt voor stellen. Aan het einde van de cursus ben je in staat een volledige lichaamsmassage te geven en heb je een beeld van het menselijke lichaam.

De cursus wordt gegeven door Mieke Meesen, Rebalancer® met een eigen praktijk waar zij individuele sessies geeft. Wie meer wil weten of zich aan wil melden voor de cursus kan contact opnemen met Mieke 06-28882085 of via mail: contact@miekemeesenrebalancing.nl

We zijn in een kleine groep, maximaal 16 deelnemers zodat er voldoende aandacht is voor iedereen.
Je ontvangt een boek met de technieken zodat je thuis kunt oefenen en aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat.
Een aanrader voor iedereen.

Data: donderdagavonden van 19.30 t/m 22.30
oktober 25,
november 15, 22, 29
december 6, 13, 20
januari 3, 10, 17

De kosten van de cursus zijn € 330,- voor 10 avonden van 3 uur, en wordt gegeven in de Open Ruimte.

Je bent van harte welkom, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!