Massagecursus vanaf 25 April

Massagecursus vanaf 25 april

Wil je leren moeiteloos te masseren?

Op donderdagavond 25 april start in de Open Ruimte de massagecursus met Rebalancing technieken. In 10 lessen leer je om vanuit ontspanning en met vaardige handen een massage te geven.

De opbouw van de cursus:

Iedere les werken we aan een ander deel van het lichaam. Eerst worden de technieken voorgedaan, waarna er ruim de tijd is om zelf te oefenen. Er wordt een klein stukje anatomie behandeld, zodat je weet op welke spieren je werkt.
Tijdens de lessen wisselen we in tweetallen massages uit die vanaf de eerste les al een ontspannende werking hebben. Je ontvangt en geeft dus 10 keer een massage.

Je leert technieken om:

-een volledige lichaamsmassage te geven
-een zachte aanraking te geven
-diep in de spieren en het weefsel te masseren.
-gewrichtsontspanning toe te passen
-een gemakkelijke houding aan te nemen als je masseert
-te werken vanuit je eigen ontspanning

De kwaliteit van deze massage zit o.a. in je aanwezigheid bij het aanraken en in de accepterende manier waarmee je dat doet.
De cursus is geschikt voor beginners en voor mensen die al ervaring hebben met het geven van een massage.
De cursus is ook heel geschikt voor stellen!
Aan het einde van de cursus ben je in staat om met gemak een volledige lichaamsmassage te geven.

Wie geeft de cursus:

De cursus wordt gegeven door Mieke Meesen. Mieke is Rebalancer® met een eigen praktijk, waar zij individuele sessies en massages geeft.

De cursus wordt gegeven in een kleine groep van maximaal 16 deelnemers, zodat er voldoende aandacht en begeleiding is voor iedereen.
Je ontvangt een boek met de technieken zodat je thuis kunt oefenen. Je krijgt een flesje ontspannende massageolie en aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat. Deze cursus is voor iedereen die wilt genieten van aanraking. Een waar cadeau aan jezelf.

Als je meer wilt weten of je aan wilt melden voor de cursus neem dan contact op met Mieke: 06-28882085 of via de mail: contact@miekemeesenrebalancing.nl

De data en de kosten

donderdagavonden van 19.30 t/m 22.30
April: 25
Mei: 9, 16, 23, 30
Juni: 6, 13, 20, 27
Juli: 4

De kosten van de cursus zijn € 360,- voor 10 avonden van 3 uur, en wordt gegeven in de Open Ruimte.

Je bent van harte welkom, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

Ervaringen cursisten

De cursus Massage met Rebalancing technieken heb ik met plezier en verwondering gevolgd. De cursus wordt gegeven in een ontspanning setting. Mieke stelt je direct op je gemak door haar aanwezigheid en wijze van benadering. Met gedrevenheid en oprechte interesse in haar medemens leert Mieke je verschillende massage technieken toepassen. Het is een combinatie van diepe spier en weefselmassage, aandacht voor gewrichten en zachte massage. Mieke heeft aandacht voor zowel de gever als de ontvanger. Je leert op je houding te letten en aandacht te hebben voor het mogelijk vastzitten van spanningen en vrij komen van emoties bij de ontvanger. Door Mieke en het volgen van de cursus heb ik geleerd meer in het hier en nu te zijn en te accepteren wie ik ben. Dank je wel.
Jacqueline

Na een dag van werken waren de Rebalancing/massage lessen bij Mieke een verademing om een stap dichter bij mijn innerlijke thuis te komen, weg uit de drukke routine van mijn gedachten en wereld eromheen.
Aanraken, met aandacht, deed mijn wereld tegelijk vertragen en openen naar een waarachtiger “zijn met”.
Dat gaf een ontspanning en warmte die ik steeds opnieuw, spelenderwijs opzoek, al veertig jaar!
Mieke heb ik als gids en collega mogen ervaren als integer, veilig en wars van pretenties. Ook dat is een les!
Rein

De cursus was zeer leerzaam en praktisch en werd in een ontspannen sfeer gegeven. Mieke heeft een rustige en liefdevolle manier van begeleiden. Je voelt je direct op je gemak. Na de tien lessen en wat oefenen thuis ben je echt in staat een ontspannende massage te geven.
Christa