Activiteiten

Onze activiteiten:

Qi Belly Intensive

Tijdens deze lessen staan je buik en baarmoeder centraal. je buik/baarmoeder is de plek waar jouw innerlijke stem en kracht, jouw heldere aanwezigheid, je stilte en diepte, je creatie én manifestatie kracht huist. het is vanuit deze ruimte waar we verbonden zijn met onszelf, en Moeder aarde, het grotere geheel, het Universum.

Lees verder

Shaktidans

Shaktidans is een wekelijkse les op de maandagochtend, waarin we lichaamswerk en diverse dansstijlen verweven tot één geheel. In een doorgaande flow werk je aan gronding én train je je conditie en souplesse. De focus ligt op voelend bewegen. Je hebt dus meer aandacht voor hoe je bewegingen voelen dan hoe ze er uit zien.

Lees verder

Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong ( Zhi Neng Qigong) is een Chinese bewegingsleer met als doel het ontwikkelen van je mogelijkheden als mens om in alle opzichten optimaal te functioneren.

Lees verder

Venus Yoga

Venusyoga gaat over het belichamen van de liefde die je bent. Het is een vrouwelijke vorm van yoga, voelend en vanuit diepe ontspanning komen we in beweging. Als de flow op gang is werken we naar een krachtig ‘core’ dit betekent dat onze romp (buik bekken en rug spieren) sterk is en de energie er […]

Lees verder