Activiteiten

Onze activiteiten:

Qi Belly Intensive

Tijdens deze lessen staan je buik en baarmoeder centraal. je buik/baarmoeder is de plek waar jouw innerlijke stem en kracht, jouw heldere aanwezigheid, je stilte en diepte, je creatie én manifestatie kracht huist. het is vanuit deze ruimte waar we verbonden zijn met onszelf, en Moeder aarde, het grotere geheel, het Universum.

Lees verder

Shaktidans

Shaktidans is een wekelijkse les op de maandagochtend, waarin we lichaamswerk en diverse dansstijlen verweven tot één geheel. In een doorgaande flow werk je aan gronding én train je je conditie en souplesse. De focus ligt op voelend bewegen. Je hebt dus meer aandacht voor hoe je bewegingen voelen dan hoe ze er uit zien.

Lees verder

Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong ( Zhi Neng Qigong) is een Chinese bewegingsleer met als doel het ontwikkelen van je mogelijkheden als mens om in alle opzichten optimaal te functioneren.

Lees verder

Haptonomische relatiebegeleiding

Het doel van relatiebegeleiding op haptonomische basis is dat partners zich (weer) positief met zichzelf en elkaar kunnen verbinden.

Lees verder

Haptotherapie voor kinderen

In de haptonomie nemen we als uitgangspunt dat voelen en het opdoen van gevoelservaringen, een belangrijke rol spelen binnen de ontwikkeling. Het stimuleren van de gevoelsontwikkeling is zowel bij de normale ontwikkeling, als bij een ontwikkeling die wat minder soepel verloopt noodzakelijk. Voelen, denken en handelen beïnvloeden elkaar.

Lees verder

Haptotherapie

Haptotherapie is een begeleidingsvorm die zich richt op de betekenis en de kracht van ons voelen en ons gevoel.

Lees verder

Venus Yoga

Venusyoga gaat over het belichamen van de liefde die je bent. Het is een vrouwelijke vorm van yoga, voelend en vanuit diepe ontspanning komen we in beweging. Als de flow op gang is werken we naar een krachtig ‘core’ dit betekent dat onze romp (buik bekken en rug spieren) sterk is en de energie er […]

Lees verder